Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ροντρίγκες: «Δεν φοβόμαστε την Ντόρτμουντ»

Αισιόδοξος ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ντόρτμουντ, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ροντρίγκες: «Δεν φοβόμαστε την Ντόρτμουντ»
Την άποψη ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ντόρτμουντ, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ντόρτμουντ και πόσο καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει. Ο αγώνας απέναντί τους θα είναι δύσκολος, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, παιχνίδια σαν και αυτό αποτελούν επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα σκοράρει και πάλι κόντρα στους Γερμανούς, μετά το γκολ του με την ΑΕΚ: «Θα ήταν ευχής έργο για μένα να πετύχω και με την Ντόρτμουντ γκολ. Ποιος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Όμως, το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε χωρίς να έχει σημασία ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Θέλουμε νίκες και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί στο πρόγραμμα και μετά στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Ντόρτμουντ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: