Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τα πιο αποτυχημένα ποδοσφαιρικά τατουάζ!! (pics)

Οταν το μελάνι συναντά τη μπάλα δεν προκύπτει πάντοτε το θεμιτό αποτέλεσμα. Μόνο που κάποιος πρέπει να κουβαλάει στο κορμί του τις... μουτζούρες μία ζωή.
Tο tattoo είναι πολλά πράγματα. Είναι την ίδια στιγμή μόδα, αλλά και άποψη, κουλτούρα ζωής. Κάποιος το κάνει για να φαίνεται αυστηρός, μάγκας και άλλος γιατί γουστάρει το κορμί του ζωγραφισμένο. Υπάρχει βέβαια και μία άλλη κατηγορία, μία που παίζει μόνη της και πολλές φορές καταντάει γραφική.
Προσοχή, δεν λέμε ότι το tattoo γύρω από το ποδόσφαιρο είναι αστείο, αλλά το ότι ορισμένοι το παρακάνουν. Θέλοντας να αποτυπώσουν ένα συναίσθημα, ένα ίνδαλμα ή μία στιγμή, μένουν μουτζουρωμένοι για όλη τους τη ζωή. Είναι ειδικά κάτι προσωπογραφίες που δεν μοιάζουν με τίποτα...

Αυτός ο Ολλανδός έχει επιλέξει το πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ και τον πανηγυρισμό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι μετά την γκολάρα του κόντρα στην Ισπανία στο Μουντιάλ του 2014. Προφανώς ούτε ο ένα μοιάζει, ούτε ο άλλος.

Καρδούλα και το όνομα του Νεϊμάρ στα χείλη; Και εάν τελικά τα φτιάξεις με τον Μπέιλ πως θα σε φιλάει; Το σκέφτηκες αυτό;

Η τρέλα του για την Εθνική Αγγλίας προφανώς τον ξεπερνάει. Το ότι δεν είχε μαλλιά τελικά του βγήκε σε διπλό κακό.

Τι θα σκέφτονταν άραγε οι Λάμπαρντ-Τέρι εάν έβλεπαν τις μουτσούνες τους πάνω σε αυτή την κοιλούμπα. Τουλάχιστον τον Τέρι τον έχει πετύχει κάπως.

Πριν από δύο χρόνια ακούστηκε πολύ έντονα ότι θα γινόταν αυτή η απίστευτη μετακίνηση από τη μία μεριά του Μάντσεστερ στην άλλη. Κάποιος το θεώρησε σίγουρο, βιάστηκε και θα κουβαλάει για πάντα πάνω του αυτό το μοιραίο λάθος.

Τι ομάδα είσαι και πως λέγεσαι;

Ενθουσιασμένος και μάλλον ακόμα μεθυσμένος από την κατάκτηση του Champions League, αυτός ο οπαδός της Λίβερπουλ πιθανώς κάθισε να του χτυπήσει ο πρώτος που βρήκε μπροστά του. Πιο πολύ με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ μοιάζει ο Κάραχερ, ενώ ο Μπενίτεθ φαίνεται απλά έφηβος με τριχόπτωση.

Βέβαιος για την κατάκτηση του Champions League από τη Σίτι στην πρώτη της μάλιστα συμμετοχή, αυτός ο οπαδός της έκανε και το σχετικό tattoo. Μόνο που πάμε για το 2016 και ακόμα οι Πολίτες δεν έχουν περάσει ούτε στα προημιτελικά.

Πρόκειται για προπονητή μεγάλης ομάδας του Λονδίνου. Ποιος πιστεύετε ότι είναι; Μήπως μοιάζει περισσότερο με τον Προκόπη Παυλόπουλο απ' ότι με τον Αρσεν Βενγκέρ;

Με καλά τόσους θρύλους έχει η ιστορία της Λίβερπουλ, τον Μπρένταν Ρότζερς επέλεξες να στήσεις με μελάνι στο κορμί σου. Αλήθεια, ρε φίλε τον Μπρένταν;

Αυτό δεν είναι αποτυχημένο. Είναι ωραίο και με άποψη. Απλά το θέμα εδώ είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να αποτυπώνει κάποιο γκολ.  Ο φίλος εδώ γούσταρε το μοιραίο, το συναίσθημα του να αγγίζεις το σκοράρισμα και να μην το καταφέρνεις. Γι' αυτό άλλωστε έγραψε το «Ενα εκατοστό από τη δόξα».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: