Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η 4η θέση ανοιχτή για όλους!!

Αν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί πολύ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ειναι  το πόσο ανοιχτή, οπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η 4η θέση ανοιχτή για όλους!
Φαβορί υπάρχει και πρόκειται για την Τσέλσι η οποία αν και είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους, αυτοί οι έξι πόντοι που την χωρίζουν από την τετράδα εύκολα καλύπτονται αν ξαναβρεί τα πατήματα της.
Υπάρχει φυσικά η Γουέστ Χαμ η οποία κάτω από τις οδηγίες του Σλάβεν Μπίλιτς έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα απο έδρες σαν το Emirates το Etihad και το Ανφιλντ και τώρα το επανέλαβε στο Σελχαρστ Παρκ! Εχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της απο Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία μεχρι τωρα και αυτο που την κανει να ξεχωρίζει ειναι πως αποδίδει ωραίο ποσοαφαιρο!

Στην εξίσωση δεν μπορεί να μη μπει η Τότεναμ αλλά και η Λίβερπουλ. Η πρώτη παραμένει αήττητη ύστερα από την πρεμιέρα! Εκείνη η ήττα της στο Ολντ Τράφορντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ειναι το μοναδικό μελανό σημείο στη σεζόν και παιζει σιγα σιγά το στυλ ποδοσφαίρου που ο Ποκετίνο θέλει! Όσο για τη Λιβερπουλ εχοντας στον πάγκο της τον Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να ελπίζει σε μια πάρα πολύ καλύτερη συνέχεια.
Στη κουβέντα υπάρχει και η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι η οποία για ακομη μια φορά επέστρεψε σε ενα ματς απο 2-0 πίσω στο σκορ! Μάλιστα έχοντας αντίπαλο μια πολυ καλή ομάδα σαν τη Σαουθάμπτον βγάζει κανεις και καλύτερα συμπέρασματα για το ποσο σκληρό καρύδι ειναι η ομάδα αυτη!

Φυσικά αν θέλουμε να κάνουμε πραγματική ανάλυση των πιθανοτήτων για το ποια ομάδα στο τέλος θα ειναι στην τετράδα δύσκολα θα φεύγαμε απο την πεπατημένη που λέει πως αν η Τσελσι δεν ανακάμψει τοτε η Τοτεναμ ή η Λιβερπουλ θα εκμεταλλευτούν το γεγονός! Ομως σε μια απρόβλεπτη σεζόν ολα ειναι ανοιχτά και για τους ουδέτερους ειναι υπέροχο!

Όσο για τον τίτλο αυτος και αν ειναι ανοιχτός! Εκείνο που ισχύει ειναι πως η τριάδα θα εχει μέσα τις δυο ομάδες του Μαντσεστερ συν την Άρσεναλ ανεξαρτήτως θέσεων και ετσι εχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως θα εξελιχτεί το ντέρμπι των Μανκούνιανς την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ! Νίκη της Γιουναιτεντ θα φέρει την ομαδα του Φαν Χάαλ σε θέση οδηγού για τη συνέχεια και θα ειναι μια υπενθύμιση πως επέστρεψε πραγματικά στη διεκδίκηση του τίτλου!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: