Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η μισή ομάδα έξω!!

Ελάχιστους «βασικούς» συμπεριέλαβε ο Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη. Εκτός ο Καμπιάσο, ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπουχαλάκης.

Η μισή ομάδα έξω
Την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους περισσότερους παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί, αλλά ταυτόχρονα και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους που έχουν αγωνιστεί από ελάχιστα ως καθόλου θα έχει ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη με τον Πλατανιά για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (19:30).

Πέραν του Καμπιάσο που δεν είναι 100% έτοιμος, του Φουστέρ που συνεχίζει θεραπεία, του Μανιάτη που κάνει ακόμη πρόγραμμα αποκατάστασης και των Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη και Γούτα που κρίθηκαν ανέτοιμοι μετά από απουσία δύο μηνών, ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σεμπά, Ιντέγε, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος, Ζντιέλαρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: