Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Νίκησε και την ταλαιπωρία στην Καρδίτσα!!

Ταλαιπωρήθηκε μετά το ματς στα Χανιά, όμως ο Αχαρναϊκός έφυγε με το διπλό απ’ την Καρδίτσα, επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης στο ματς που άνοιξε την αυλαία του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου.

Νίκησε και την ταλαιπωρία στην Καρδίτσα
Το απαγορευτικό που του στέρησε μια μέρα προετοιμασίας, μετά το ματς με τον Κισσαμικό δεν πτόησε τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πήρε το διπλό στην Καρδίτσα επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης και ξεκίνησε ιδανικά της υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου.

Το γκολ του Ιωαννίδη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77’ «καθάρισε» το παιχνίδι, που ξεκίνησε με πολύ κακό ρυθμό και χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Πρώτη καλή φάση του ματς –μετά από χλιαρές προσπάθειες του Αχαρναϊκού- έγινε στο 40’, με σου του Σκαθαρούδη που πέρασε λίγο έξω απ’ ταδοκάρια.

Με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αχαρναϊκός έδειξε απειλητικός, με τον Αθανασίου να δοκιμάζει να «κρεμάσει» τον Κουτσόπουλο, όμως ο Ρούσσης έδωξε πάνω στην γραμμή. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και για τις δύο ομάδες, με μεγαλύτερη αυτή που προέκυψε από… λάθος, όταν ο Χριστοφιλέας προσπάθησε να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, όμως αυτή πήρε παράξενη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά στο 77’ ο Αχαρναϊκός κατάφερε να πληγώσει την εστία των γηπεδούχων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη απ’ το ημικύκλιο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Γκόλιας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μοσχάκης (74’ Κοντός), Σκαθαρούδης, Πιτταράς (63’ Μαυρίας), Τσίτας (63’ Τσούκαλος).

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Αθανασίου (81’Μαρούδας), Καλογερόπουλος (75’ Σιάνης), Ομπράντοβιτς, Φιγκέιρα (61’ Μάρης), Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Αναλυτικά ο 1ος όμιλος:
Τρίτη (27/10)
Αναγέννηση Καρδίτσας- Αχαρναϊκός 0-1
(77' Ιωαννίδης)

Πέμπτη (29/10)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (19:30)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Αχαρναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: