Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μακ: «Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό»

Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ και τόνισε πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» στη σεζόν.

Μακ: «Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό»
Πολύ χαρούμενος από την εικόνα του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έκανε σχετικό σχόλιο μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, όπως συνηθίζει μετά από κάθε ματς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-1 και σύμφωνα με τον Σλοβάκο έκανε την καλύτερη της εμφάνιση για φέτος.

«Πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι στη σεζόν. Κυριαρχήσαμε απ΄το πρώτο λεπτό, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει αυτός κάτι. Στο πρώτο μέρος η υπεροχή μας ήταν τεράστια, δεν συμβιβαστήκαμε με το ένα γκολ. Μετά την ανάπαυλα, ελέγξαμε το παιχνίδι, αν και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα γκολ με πέναλτι. Πέρα από αυτό δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε χαρά με το αποτέλεσμα στους υπέροχους φιλάθλους μας», αναφέρει ο 24χρονος εξτρέμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: