Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Χείλαρης: «Ξέρω ποιος είναι ο Ηρακλής»

Ο Δημήτρης Χείλαρης το νέο απόκτημα του μπασκετικού Ηρακλή μίλησε στον Arena fm για τη μεταγραφή του και τους στόχους του στον «Ημίθεο»:
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή για τη νέα του ομάδα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ηρακλή. Δεν με ενδιαφέρει εάν θα είμαι βασικός ή όχι. Αυτό που προέχει είναι να βοηθήσω την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Πρέπει να παίζει στην Α1 κατηγορία και όχι στην Α2. Τίποτα δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, πρέπει συνέχεια να πολεμάς».

Για τη συνεργασία του με το Βαγγέλη Αλεξανδρή αλλά και το Στέφανο Πέρκο απάντησε: «Ο προπονητής μου ήθελε να συνεργαστούμε πολύ. Τον γνωρίζω σαν προπονητή και το σεβόμαστε όλοι. Το Στέφανο Πέρκο γνώριζα προσωπικά διότι είχαμε τεθεί αντιμέτωποι με τις ομάδες μας για αρκετές φορές».

Για το αν έχει χάσει έδαφος ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε: «Στο πρωτάθλημα της Α2 δεν έχει χαθεί τίποτα απολύτως. Όλα συμβαίνουν σε αυτό και πρέπει να είναι όλοι πρώτα συγκεντρωμένοι. Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα που χρειάζεται να κάθε αγωνιστική να δίνεις μάχες».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον Ηρακλή: «Είχαν ενδιαφερθεί ομάδες από την Α1 και Α2 αλλά με κέρδισε ο τρόπος που με πλησίασε ο Ηρακλής. Χθες το βράδυ υπέγραψα το συμβόλαιό μου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: