Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Άντεξε και στις Σέρρες!!

Το αήττητο σερί του συνεχίζει ο Κισσαμικός που έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στο ματς που άνοιξε την αυλαία του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άντεξε και στις Σέρρες
Κράτησε το αήττητο και στις Σέρρες ο Κισσαμικός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό, στο πρώτο ματς του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Χανιώτες συνεχίζουν το αήττητο φετινό σερί τους, κρατώντας στο «0» την ομάδα των Σερρών, που παρατάχθηκε με τον Μάκη Κατσαβάκη για πρώτο ματς στον πάγκο της.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή, η οποία όμως δεν μεταφράστηκε σε γκολ. Μετά από 25 λεπτά «σούπας», κατά τα οποία οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου –με μοναδικές καλές στιγμές άστοχα σουτ των Μανιά (20’) και Μάντζη (26’) για τους Χανιώτες- ο Πανσερραϊκός αντέδρασε.

Αρχικά με σουτ του Πόποβιτς που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια με σουτ του Σιάκκα που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κισσαμικού. Ένα λεπτό αργότερα ο Προβατίδης προσπάθησε ξανά να πληγώσει τον Λαζαρίδη, χωρίς να τα καταφέρει, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Η ομάδα των Σερρών μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Κισσαμικός ήταν αυτός με την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Τσουβαλτσίδη στο 60’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μια ακόμα ευκαιρία χάθηκε για τον Πανσερραϊκό στο 66’, όταν ο Πόποβιτς βγήκε στο τετ α τετ, δεν πλάσαρε στο τέρμα, αλλά πάσαρε, με αποτέλεσμα να χαθεί ο χώρος, ενώ τεράστια ευκαιρία έχασε και ο Κισσαμικός, με το δυνατό σουτ του Σελινιωτάκη να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο ο Ανδρούτσος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46’ Ραμίρεζ), Κουκόλης, Κιόσε (77’ Τσιμίκας), Πόποβιτς (80’ Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (56’ Σελινιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64’ Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (78’ Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου
Τρίτη (27/10)
Πανσερραϊκός-Κισσαμικός 0-0

Τετάρτη (28/10)
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (19:30)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Κισσαμικός-Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή-Πανσερραϊκός
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: