Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τι είπε ο Μουρίνιο στον διαιτητή και η φήμη για… διαχείριση θυμού!

Η Daily Mail αποκαλύπτει τι είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον διαιτητή του Γουέστ Χαμ-Τσέλσι με συνέπεια να αποβληθεί. Φήμες πως η FA θα ζητήσει να πάρει μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Τι είπε ο Μουρίνιο στον διαιτητή και η φήμη για… διαχείριση θυμού
Κίνδυνο μεγάλης τιμωρίας αντιμετωπίζει ο… σεσημασμένος για τις αντιδράσεις του κατά διαιτητών ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την αποβολή του από τον ρέφερι του αγώνα της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ, Τζον Μος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πορτογάλος τεχνικός που αποβλήθηκε επειδή «μπούκαρε» στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, ξεστόμισε αρκετές ύβρεις απέναντι στον άρχοντα του αγώνα και τους συνεργάτες του. Ανάμεσα σε όσα του είπε, ήταν και το «ο Βενγκέρ είχε δίκιο, είσαι soft γαμ….ε». Προφανώς αναφερόταν στο σπρώξιμο που είχε κάνει ο Αλσατός τεχνικός στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι τον Οκτώβριο του 2014, όταν ο Τζον Μος ήταν τέταρτος διαιτητής και ο Μουρίνιο φαίνεται να θεωρεί πως δεν τον προστάτεψε, ούτε κατέθεσε όσα έπρεπε για να τιμωρηθεί αυστηρότερα ο αντίπαλος τεχνικός.

Ο «chosen one» απειλείται με τιμωρία που μπορεί να είναι από απλό πρόστιμο μέχρι και απαγόρευση να είναι καν στο γήπεδο για έναν ή περισσότερους αγώνες. Επειδή, δε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο τα βάζει με τους διαιτητές, φημολογείται πως η πειθαρχική επιτροπή της FA μπορεί να εισηγηθεί να ακολουθήσει ο Πορτογάλος τεχνικός μαθήματα διαχείρισης θυμού, για να ελέγχει τα νεύρα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: