Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Ιστορικό ‘κλάσικο’ της Ευρώπης το Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ»

Οι μονομαχίες Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός έχουν γράψει ιστορία στην Ευρωλίγκα και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς το ξέρει καλά. Όπως ξέρει και τις δυσκολίες του αγώνα της Πέμπτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Τζόρτζεβιτς: «Ιστορικό ‘κλάσικο’ της Ευρώπης το Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ»
Παραδοσιακό ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα σε δύο τεράστιες ομάδες χαρακτήρισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, την προσεχή Πέμπτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

«Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Ξέρουμε καλά πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή και υψηλής ποιότητας ομάδα. Σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας και θέλουμε να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά ταυτόχρονα να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Αντώνης Φώτσης, από τη δική του πλευρά, σημείωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και είναι αλήθεια πως πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στον όμιλο. Είναι θεμελιώδης αρχή για μας να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: