Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μπαγκάτσκις: «Δεν σημαίνει κάτι που δεν έχει νίκη η ΑΕΚ»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί το παιχνίδι της Νίζνι με την ΑΕΚ ο Άιναρς Μπαγκάτσκις, με τον προπονητή της ομάδας του Νόβγκοροντ να θεωρεί αρκετά υπολογίσιμη την «Ένωση».

Μπαγκάτσκις: «Δεν σημαίνει κάτι που δεν έχει νίκη η ΑΕΚ»
Η Νίζνι θα πρέπει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη VTB League, ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις. Ο κόουτς της ομάδας του Νόβγκοροντ τονίζει πως δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός πως η «Ένωση» δεν έχει ακόμη νίκη στη διοργάνωση, περιμένοντάς την πολύ δυνατή στο ΟΑΚΑ.

«Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμη νίκη στο φετινό Eurocup, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στην έδρα τους θα είναι πολύ δυνατοί και οι παίκτες τους θα δώσουν τα πάντα μπροστά στους φιλάθλους τους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη μας επί της ΤΣΣΚΑ και να ετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να παίξουμε πιο επιθετικά», δήλωσε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Στρέμπκοφ, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σε δύσκολο περιβάλλον, καθώς οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: