Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Αυτοκτόνησε» η… παρέα του Ζαϊρί!!

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με δύο γκολ κι έχασε ευκαιρίες για περισσότερα, η Ζάκυνθος του Ζαουάντ Ζαϊρί οπισθοχώρησε ανεξήγητα και ήρθε 2-2 με τον Εργοτέλη σε ματς για το Κύπελλο.

«Αυτοκτόνησε» η… παρέα του Ζαϊρί
Μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας έχασε η Ζάκυνθος που έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι νησιώτες ήταν για μια ώρα ανώτεροι από τους Κρητικούς έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαϊρί που με τις ενέργειές του ενθουσίασε τους θεατές αλλά και τον Βυθούλκα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (28’, 52’), με το δεύτερο να προέρχεται από λάθος επαναφορά της μπάλας του τερματοφύλακα Αθανασίου.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες για να αυξήσουν τη διαφορά, ο Λαμπράκης με τις αλλαγές του κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο τα τέρματα των Μπουρσέλη (74’) και Ίνιατς δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 αφήνοντας τον Κάραμα και τους παίκτες του να απορούν για το πώς χάθηκε αυτή η νίκη!

Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άλλα.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο την Τετάρτη στις 17.15.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ζάκυνθος (Κάραμα): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καμπούρης (74? λ.τρ. Βοσνακίδης), Ταυταρίδης, Πέττας Ραφ., Ορφανίδης, Ναζίμ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (70? Πέττας Ν.), Βυθούλκας (70? Λέκκας)

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Κούτρης, Στεβάνοβιτς (62΄Κυριακόπουλος), Δωματάς, Φουκαράκης (62? Μπουρσέλης), Ντος Σάντος, Ίνιατς, Πίτσος, Ρέντζας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: