Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Κόλλησε» η Κέρκυρα!!

Την πρώτη ήττα της Κέρκυρας στη Football league από τα Τρίκαλα την περασμένη Παρασκευή ακολούθησε η «γκέλα» στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου, αφού παραχώρησε 1-1 στην Παναχαϊκή.

«Κόλλησε» η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα παραχώρησε 1-1 στην Παναχαϊκή στο ΕΑΚ του νησιού των Φαιάκων, στην πρεμιέρα του ομίλου της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, και έδειξε πως δε βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, μετά την ήττα της περασμένης Παρασκευής στα Τρίκαλα για την τέταρτη αγωνιστική της Football League, έχοντας ξεκινήσει «φουριόζα» στο πρωτάθλημα με «3 στα 3».

Τα ματς ήταν μέτριο και δε διεκδικεί επ’ ουδενί «δάφνες» ποιότητας, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν της κατάλληλες προϋποθέσεις για να απειλήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’, όταν ο Κόντος έβγαλε τη σέντρα, ο Φάμπιο έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Ασίγκμπα και κατέληξε στα δίχτυα του Στρέζου.

Οι Πατρινοί ισοφάρισαν με πέναλτι στο 63΄, όταν ο Βλάχος ανέτρεψε τον Σιατραβάνη και ο Πέδρο ευστόχησε.


Κέρκυρα (Διγκόζης): Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46? Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82? Κωτάτης), Γκόμεζ, Κόντος (57? Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο

Παναχαϊκή (Σπανός): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87? Λαμπρόπουλος), Πέδρο, Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς, Τζίλας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: