Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Βεργέτης: «Μας θορυβεί το όνομα και η ποιότητα του ΠΑΟΚ» (video)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης και αναφέρθηκε στην επερχόμενη κόντρα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανεξάρτητα του τι έχει προηγηθεί ένα ματς Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΟΚ είναι πάντα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Σίγουρα μας θορυβεί το όνομα του ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Από εκεί και πέρα φέτος είναι πιο δυνατός από τα προηγούμενα χρόνια. Τα δύο στοιχεία αυτά μας θορυβούν και χτυπούν… alert για μας».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχει ποιοτικότερο ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρονιά και ο προπονητής διαθέτει πιο πολλές επιλογές. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και η ομάδα βγάζει υγεία τόσο στην αμυντική της λειτουργία, όσο και επιθετικά».

Για τον ποιον ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει πολύ η ποιότητα των νέων επιπρόσθετα με τους ταλαντούχους παλιούς. Έχουν την ποιότητα οι νέοι να παίξουν βασικοί στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο Ροντρίγκες σίγουρα προκαλεί πονοκέφαλο τόσο λόγω της ταχύτητάς του αλλά και επειδή βρίσκεται κοντά στο γκολ».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Δεν είναι μια απώλεια που μπορείς να πεις σιγά την απουσία. Από την άλλη, η προετοιμασία και η δουλειά για τα στόπερ μας είναι η ίδια ανεξαρτήτως του ποιος φορ είναι απέναντι. Όπως και να έχει, ο Μπερμπάτοφ είναι χαρισματικός επιθετικός με την έννοια ότι έχει ποικιλία χαρακτηριστικών και κινήσεων. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο χώρο και με πλάτη».

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στο Metropolis 95.5:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: