Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Διακοπή σε ματς όταν ληστές μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή!!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε αγώνα στην Αγγλία. Ληστές μπούκαραν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς.

Διακοπή σε ματς όταν ληστές μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή
Μια απίθανη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας, όταν σε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ληστές μπούκαραν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μετά από συμπλοκή, μαχαίρωσαν νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις ερασιτεχνικές Μάιλ Οκ και την Αλιάνς το απόγευμα του Σαββάτου, όταν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ληστές διέρρηξαν τα αποδυτήρια.

Δεν είναι γνωστό αν την ώρα που μπούκαραν, ήξεραν ότι το ματς βρίσκεται στην ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στους ποδοσφαιριστές.

Όπως ήταν λογικό επικράτησε αναστάτωση, με έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή να ορμάει πάνω σε έναν από τους δράστες, ο οποίος όμως το μαχαίρωσε σοβαρά στο λαιμό και στο στήθος.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η αστυνομία του Σάσεξ ερευνά την υπόθεση, έχοντας προβεί ήδη σε μία σύλληψη, ατόμου που φαίνεται να έχει σχέση με το περιστατικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: