Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Αθανασιάδης: «Ξέρουμε τι σημαίνει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»


Φτιαγμένος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έτοιμος για μάχη αν τον εμπιστευτεί ο Τούντορ στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Ξέρουμε τι σημαίνει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»
Με πάθος και την βοήθεια του κόσμου ο Στέφανος Αθανασιάδης ελπίζει σε νίκη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί και οι Έλληνες να βάλουμε στο κλίμα και τους νέους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως στο τέλος αυτής της αναμέτρησης θα είμαστε εμείς οι νικητές», είπε ο Έλληνας επιθετικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη Nova:

Για τις σκέψεις του μετά το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά δώσανε το 100%. Θεωρώ αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε πετύχει μία μεγάλη νίκη».

Για το αν κρατάει κάποια πράγματα από την εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς: «Κρατάμε την συνολική εικόνα της ομάδας. Τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε αλλά και τον κόσμο που ήταν φανταστικός και συνεχίζουμε».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί και οι Έλληνες να βάλουμε στο κλίμα και τους νέους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως στο τέλος αυτής της αναμέτρησης θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τους παράγοντες που μετράνε περισσότερο σε ένα ντέρμπι: «Σ’ αυτά τα παιχνίδια μετράει ποιος το θέλει περισσότερο. Σημαντικό ρόλο παίζει η δύναμη και το πάθος. Ελπίζω με την βοήθεια και του κόσμου να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουν».

Για το αν θεωρεί τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ αξιόπιστα δείγματα για εξαγωγή συμπερασμάτων ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής: «Κακά τα ψέματα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει τέτοια ντέρμπι και ξέρουμε πως είναι. Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος».

Για την μη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι της Πέμπτης και αν ήταν στην λογική της ξεκούρασης: «Μόνο ο προπονητής γνωρίζει. Ήταν δική του απόφαση και είναι δεκτή. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: