Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ημέρα... ανασύνταξης!!

Σίτι και Τσέλσι παίζουν σήμερα τα δικά τους... ντέρμπι (όσον αφορά την ανάγκη για ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες) με την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ να έχει και σήμερα πολλά ματς, αλλά όλοι να περιμένουν την Κυριακή...  
Οι ... ματσάρες σε Μέρσεϊσαϊντ και Λονδίνο είναι τα μοναδικά ματς που υπάρχουν στο μυαλό των Άγγλων ποδοσφαιρόφιλων, ωστόσο, η 8η «στροφή» του πρωταθλήματος έχει... πολύ ζουμί.
Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι έπειτα από κάκιστα αποτελέσματα πριν από μια εβδομάδα θέλουν σήμερα να επανέλθουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, με δυσκολότερο το έργο των «μπλε». Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε για πρώτη φορά στα χρονικά ότι διανύει τις πιο δύσκολες μέρες του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και στις δύο θητείες του, αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχοντας καταφέρει να ... αναστήσει τη Νιούκαστλ με το 2-2 στο «St. James' Park» και έχοντας ηττηθεί μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο. Οι Πρωταθλητές βρίσκονται ακόμα αρκετά μακριά από την κορυφή και με την επικρατούσα κατάσταση, μοιάζει δύσκολο να πλησιάσουν άμεσα τις πρώτες θέσεις...
Η Σίτι, είδε τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ να την προσπερνάει μετά τη βαριά ήττα που υπέστη με το τελικό 4-1 από την Τότεναμ στο «Etihad» και την άνετη επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων» επίτης Σάντερλαντ με σκορ 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «πολίτες» υποδέχονται τις «καρακάξες» που με την ισοπαλία απέναντι στην Τσέλσι πήραν μια... δόση αυτοπεποίθησης, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λύσει τα προβλήματά τους.
Η αγωνιστική, πάντως, ανοίγει με το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Οι «baggies» έχασαν ένα δικό τους ματς από την Έβερτον, έχοντας προηγηθεί με δύο γκολ για να ηττηθούν 3-2 χάρη σε εκπληκτική εμφάνιση του Ρομέλου Λουκάκου για τα «ζαχαρωτά» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Δευτέρας, ενώ οι «αετοί» απέδειξαν γι' ακόμα μια φορά ότι μακριά από την έδρα τους κάνουν... πρωταθλητισμό με το 1-0 επί της Γουότφορντ.
Μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ, η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Νόριτς, η Στόουκ που έχει πάρει τα πάνω της μετά τις δύο σερί νίκες σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα πήρε ανάσα και φιλοξενείται στην έδρα της επικίνδυνης Άστον Βίλα που πάλεψε πολύ αλλά δεν πήρε κάτι από το «Άνφιλντ», ενώ η «λαβωμένη» Μπόρνμουθ των απουσιών φιλοξενεί τη Γουότφορντ.
Με τις φήμες να θέλουν τον Ντικ Άντβοκατ να αφήνει τη Σάντερλαντ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, οι «μαυρόγατες» αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ στο «Στάδιο του Φωτός».
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ (14:45)
Νόριτς – Λέστερ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ
Άστον Βίλα – Στόουκ
Μπόρνμουθ – Γουότφορντ
Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ
Τσέλσι – Σαουθάμπτον (19:30)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: