Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η απάντηση της ΕΠΟ για Τζαβέλλα!!

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη μη κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να τονίζει πως δεν υπάρχουν άλλες θέσεις κεντρικών αμυντικό στη «γαλανόλευκη».

Η απάντηση της ΕΠΟ για Τζαβέλλα
Εκτός κλήσεων της Εθνικής Ελλάδας σταθερά από το Μουντιάλ της Βραζιλίας παραμένει ο Γιώργος Τζαβέλλας, κάτι που χθες προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υποστηρίζουν πως πρόκειται για σιωπηρή τιμωρία του διεθνούς αμυντικού για το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μανιάτη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, από την πλευρά της η ΕΠΟ υποστηρίζει πως σταθερά ο ΠΑΟΚ έχει τους περισσότερους διεθνείς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (Πέλκας, Κίτσιου, Αθανασιάδης, Τζιόλης) και κ. Τσάνας παίζει με σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις αμυντικούς και όχι τρεις στόπερ (όπως κάνει ο Ιγκόρ Τούντορ φέτος στους Θεσσαλονικείς), με τους Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Μόρα να καλύπτουν τις επιλογές του για τη συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή της «γαλανόλευκη», οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μετά την επιστροφή του Γιώργου Γκιρτζίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Στην Ομοσπονδία – μετά το «ναυάγιο» με τον Μπερντ Σούστερ - αναμένεται να επανεξετάσουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ακουστεί πριν από μερικές ημέρες, όπως του Σαμπέγια και του Μάγκατ, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν πρόκειται αλλάζουν.

Δηλαδή, στον νέο προπονητή θα δοθεί συμβόλαιο 600.000 ευρώ ετησίως (προπονητή και βοηθό) και θα πάρει ένα «γερό» πριν σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: