Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ουσέρο: «Ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Σαν ντέρμπι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Ουσέρο για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής.

Ουσέρο: «Ντέρμπι με την ΑΕΚ»
Ο Ατρόμητος είναι μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ως… ντέρμπι την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Ουσέρο για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Αργεντινός χαφ υποστήριξε πως οι Περιστεριώτες δεν πρέπει να κλειστούν πίσω και να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η «Ένωση» παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Ουσέρο στη Nova

Για το στοιχείο που λείπει από τον Ατρόμητο και έχει χάσει στα τρία τελευταία ματς: «Δεν νομίζω ότι μας λείπουν πράγματα, αν και στα τελευταία παιχνίδια, δεν δείχνουμε καλά. Δεν είμαστε καλή στο τελείωμα των φάσεων. Σίγουρα η ομάδα είναι καλή και πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας και νομίζω ότι θα είμαστε καλύτερη όσο περνάει ο καιρός».

Για τη προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε μία ομάδα που ετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε σε κάθε ματς. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, στην έδρα της είναι ακόμα πιο δυνατή, όμως εμείς σκεφτόμαστε μόνο για να κερδίσουμε το ματς».

Για την ανατροπή που πέτυχε η ΑΕΚ στη Βέροια και την ήττα με ανατροπή του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Σου δίνει πλεονέκτημα όταν έρχεσαι από νίκη, και όχι εμείς που προερχόμαστε από τρεις ήττες. Όμως αυτό είναι το κίνητρό μας για να μην κάνουμε λάθη. ΘΑ είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για το κλειδί του αγώνα: «Από την εμπειρία μου θα πρέπει να πάμε να το παίξουμε σαν ντέρμπι, αφού είναι μία μεγάλη ομάδα και εμείς είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να κλειστούμε πίσω και να το παίξουμε όπως ξέρουμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: