Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

«Υπήρξε μεγαλύτερη πρόταση για Μαρσιάλ»!

Στην αποκάλυψη πως μία ομάδα προσέφερε περισσότερα χρήματα στη Μονακό για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ σε σχέση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο αντιπρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

«Υπήρξε μεγαλύτερη πρόταση για Μαρσιάλ»!
Μεγάλη συζήτηση είχε ανοίξει πριν από μερικούς μήνες στην Αγγλία για τα χρήματα που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν στη Μονακό 50 εκατ. ευρώ «ντούκου» και 30 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, αποκάλυψε χθες το βράδυ πως στον γαλλικό σύλλογο είχε φτάσει πρόταση καλύτερη από εκείνοι της αγγλικής ομάδας, η οποία προέβλεπε περισσότερα χρήματα άμεσα σε σχέση με τη Γιουνάιτεντ, όμως ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μάντσεστερ.

«Υπήρχε μία άλλη ομάδα που πρόσφερε ακόμα περισσότερα από τη Γιουνάιτεντ. Δεν θα πω πόσα, αλλά η αρχική προσφορά, χωρίς τα μπόνους ήταν καλύτερη, ενώ άφηνε τον παίκτη και για έναν ακόμα χρόνο στη Μονακό, όμως ο παίκτης ήθελε να πάει στο Μάντσεστερ, ήταν το όνειρό του. Και τον αφήσαμε να πάει με τα μπόνους να φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του δεξιού χεριού του Ριμπολόβλεφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: