Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

«Ευχαριστώ» Σάμαρη στον Κατσουράνη και αποθέωση από Μπενφίκα!! (pics)


Το δικό του «ευχαριστώ» στον Κώστα Κατσουράνη μέσω instagram έστειλε ο Ανδρέας Σάμαρης, με το μήνυμά του να κοινοποιείται από την Μπενφίκα και τους φίλους των «αετών» να αποθεώνουν τους δύο άσους.

«Ευχαριστώ» Σάμαρη στον Κατσουράνη και αποθέωση από Μπενφίκα (pics)
Σε ανύποπτη στιγμή ο Ανδρέας Σάμαρης είχε δηλώσει ότι ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και τα όσα κατάφερε στην καριέρα του.

Πλέον, με τον «Κατσούρ» να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Σάμαρης δεν θα μπορούσε να μην πει τη δική του ευχή για τον «Κατσούρ», τον οποίο ευχαρίστησε για όλα μέσω instagram.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη ανάρτηση «πόσταρε» στο λογαριασμό της και η Μπενφίκα, στην οποία ως γνωστόν ο Κώστας Κατσουράνης έγραψε τη δική του ιστορία, αγωνιζόμενος για τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά, ότι κάτω από τη σχετική ενημέρωση από το λογαριασμό της Μπενφίκα, τα αποθεωτικά σχόλια φίλων των «αετών» είναι πάρα πολλά, ενδεικτικό του πόσο μεγάλη είναι η προσφορά των δύο στον πορτογαλικό σύλλογο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Samaris (@asamaris7) στιςApós Katsouranis ter anunciado o final de carreira, Andreas Samaris fez questão de homenageá-lo no Instagram!
Posted by Sport Lisboa e Benfica on Friday, 2 October 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: