Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Συναντήθηκαν ξανά Σαββίδης και Μελισσανίδης!! (pics)

Μέσα σε λίγες ημέρες, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν ξανά, όμως όχι για κάποιο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά για τη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη

Συναντήθηκαν ξανά Σαββίδης και Μελισσανίδης (pics)
Οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη φορά. Οι δύο άνδρες, μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ όπου το παρακολούθησαν μαζί από τη σουίτα του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, συναντήθηκαν ξανά. Αλλά, αυτή τη φορά με αφορμή τη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία διεξήχθη παρόντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτη, Άνθιμου.

«Έξω από τα ελληνικά σύνορα υπάρχει μία ακόμη Ελλάδα επτά εκατομμυρίων ανθρώπων. Στις χώρες με ισχυρή ελληνική διασπορά, όπως οι ΗΠΑ, να κάνουμε κέντρα προώθησης των ελληνικών συμφερόντων. Πρέπει να εισακουστούμε από όλους και όχι μόνο από την ελληνική κυβέρνηση», είπε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε: «Εδώ στη Θεσσαλονίκη η ποντιακή νεολαία λέει ότι ο ποντιακός ελληνισμός δεν έχει μόνο παρελθόν, αλλά έχει παρών και μέλλον».

Όσον αφορά στους νέους, ο Ιβάν Σαββίδης τους κάλεσε να: «Μην είστε εγωιστές. Ρωτήστε με να σας πω ότι το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι να καταλήγεις να υπηρετείς τον λαό σου, και εμείς οι Πόντιοι έχουμε υψηλό αυτό το αίσθημα», ενώ στη συνέχεια έστειλε μήνυμα ενότητας: «μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και θα μείνουμε όρθιοι ως έθνος».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: