Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο «Πάνθηρας» τον έκανε μια… χαψιά!!

Ισοπεδωτικός ήταν ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (5-1), καθώς έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βιγιάλμπα και τον Μπουμάλ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο τέταρτο!

Ο «Πάνθηρας» τον έκανε μια… χαψιά
Σαν σίφουνας πέρασε από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό από τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 5-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας σημειώσει τρία γκολ έως στο 15’ με τους Βιγιάλμπα-Μπουμάλ να είναι κατά βάση οι πρωταγωνιστές.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, που είδαν την ομάδα τους να χάνει με 5-1 για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αποδοκίμασαν στην ανάπαυλα την ομάδα, κάτι που δεν το συνηθίζουν.

Το ματς

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν χωράνε πολλά σχόλια και ιδιαίτερες αναλύσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε ουσιαστικά πριν τα μισά του πρώτου μέρους με τον Πανιώνιο να έχει κυριαρχήσει από την αρχή της αναμέτρησης. Ουσιαστικά από το πρώτο λεπτό.

Θα περίμενε κανείς να μπει δυνατά στο παιχνίδι ο Παναιτωλικός (που έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα), διότι προέρχεται από κακές εμφανίσεις και έχει ανάγκη να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Ειδικά μετά την ήττα με 5-1 από την Καλλονή της προηγούμενης αγωνιστικής. Ωστόσο, δεν συνέβη σε καμία περίπτωση αυτό.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν επιβλητικοί από το ξεκίνημα και δεν άφησαν να αφήσει ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι βρήκαν ευάλωτο τον αντίπαλο. Φουριόζος μπήκε ο Βιγιάλμπα, καθώς μέχρι το 10’ είχε πετύχει ένα γκολ (7’), αδειάζοντας τον Μπεχαράνο και νικώντας τον Κυριακίδη, ενώ λίγο μετά έδωσε στον Μπουμάλ που πλάσαρε τον Έλληνα πορτιέρο. Στο 15’ ο Μπακασέτας υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και λίγο δεξιά (μετά από μπαλιά του Μπουμάλ) και αφού απελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο εκτέλεσε τον Κυριακίδη.

Και στο τέταρτο γκολ το οποίο μπήκε στο 20’ πήραν μέρος Βιγιάλμπα και Μπουμάλ. Ο πρώτος το κέρδισε, προσπαθώντας να κάνει το γύρισμα όντας μέσα στην περιοχή με τον Κάπελ να βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Ο Μπουμάλ με εκτέλεση αλά Πανέκκα έκανε το 4-0. Στο 34’ λίγο έλειψε να μπει πέμπτο γκολ για τον Πανιώνιο και τρίτο για τον Μπουμάλ που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Πάντως, το δεύτερο μέρος είχε ενδιαφέρον. Οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπαθούσαν να μειώσουν το σκορ και να καλύψουν κάπως την ντροπή τους. Από την άλλη ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ απελευθερωμένα και αν έδειχνε λίγη παραπάνω σοβαρότητα θα μπορούσε να πετύχει αρκετά τέρματα ακόμη, αλλά οι παίκτες του ήταν φλύαροι. Ειδικά, ο Καραμάνος που θα μπορούσε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις.

Ο Βιγιαφάνες με πέναλτι έκανε το 4-1 στο 66’, αλλά ο Ανσαριφάρντ πρόσθεσε στο 83’ το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ανοίγοντας και πάλι την ψαλίδα.

Διασωθέντας για τους γηπεδούχους ο Κυριακίδης που έπαιξε και για την τιμή του στο δεύτερο μέρος. Δεν έφταιγε σε κάποιο από τα τέρματα που δέχθηκε και αν δεν ήταν αυτός θα μπορούσε να είχε... γράψει ακόμα πιο πολλά το κοντέρ.


Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Ρουμπουλάκου (Ρουσκουγιέδα 46'), Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο (Βασιλείου 46'), Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι (Μάρκος Πάουλο 75').

Στον πάγκο των γηπεδούχων παρέμειναν οι Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Ρομέρο, Μύγας.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου (Τασουλής 76'), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κάρμπος, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (Καρίμ 76'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 85'), Καραμάνος.

Στον πάγκο των "κυανέρυθρων" παρέμειναν οι: Διούδης, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Κωνσταντίνος Ποντίκης 4ος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Κίτρινες: Μαρκόφσκι (κίτρινη 19'), Καπέλ (κίτρινη 23'), Ουάρντα (κίτρινη 61'), Βιγιάλμπα (κίτρινη 65'), Σιώπης (κίτρινη 80'), Μπουμάλ (κίτρινη 80'), Ρουσκουγιέδα (κίτρινη 82'), Καρίμ (κίτρινη 85')
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: