Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Football League!! (preview)

Για μία ακόμα εβδομάδα, οι «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας έχουν την... τιμητική τους, με το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιέχει άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, τόσο στην Τσάμπιονσιπ, όσο και στις League 1 και League 2.

Τσάμπιονσιπ:

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η πρωτοπόρος Μπράιτον (21 β.) έχει ήδη χάσει αρκετή από τη διαφορά της με τους διώκτες της, γι' αυτό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Κάρντιφ. Ένα βαθμό πίσω (20) βρίσκεται η Μίντλεσμπρο, που φιλοξενείται στην έδρα της Ρέντινγκ (15 β.) και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να την οδηγήσει υπό συνθήκες στην κορυφή. Από 15 βαθμούς έχει και η Χαλ με τη Μπέρμιγχαμ που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Λιντς. Στη χθεσινή αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία», η Μπέρνλι επικράτησε εκτός τς Ρόδεραμ με 2-1.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Ρόδεραμ – Μπέρνλι 1-2
Γουλβς – Χάντερσφιλντ
Μπλάκμπερν – Ιπσουιτς
Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο
Μπρίστολ Σίτι – Μίλτον Κέινς Ντονς
ΚΠΡ – Μπόλτον
Μπράιτον – Κάρντιφ
Ντέρμπι Κάουντι – Μπρέντφορντ
Λιντς – Μπέρμιγχαμ
Νότιγχαμ Φόρεστ – Χαλ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Πρέστον
Τσαρλτον – Φούλαμ (4/10)

League 1

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει και στο πρωτάθλημα της League Two. Με 22 βαθμούς, η πρώτη της βαθμολογίας, Μπέρτον Άλμπιον, υποδέχεται στην έδρα της τη Σάουθεντ, την ίδια ώρα που η Γουόλσολ, με έναν βαθμό λιγότερο, δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Γουίγκαν. Στους 20 βαθμούς βρίσκεται η Τζίλιγχαμ που φιλοξενεί την Όλνταμ, ενώ η Μπέρι (19 β.) θα κοντραριστεί με την Κόλτσεστερ εκτός. Ρότσντεϊλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ευελπιστούν να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα, έχοντα στο «τσεπάκι» νίκες κόντρα σε Μπράντφορντ και Πόρτ Βέιλ αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σκάνθορπ – Φλίτγουντ Τάουν
Μπλάκπουλ – Σουίντον
Γουίγκαν – Γουόλσολ
Μπέρτον Αλμπιον – Σάουθεντ
Κόλτσεστερ – Μπέρι
Κόβεντρι – Σριούσμπερι
Κρου – Τσέστερφιλντ
Ντονκάστερ – Μπάρνσλεϊ
Τζίλιγχαμ – Ολνταμ Αθλέτικ
Πίτερμπρο – Μίλγουολ
Πορτ Βέιλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ρότσντεϊλ – Μπράντφορντ

League 2

Σκληρές «μονομαχίες» και στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η πρωτοπόρος Γουίκομ, με 21 βαθμούς, υποδέχεται στο «σπίτι» της την Νορθάμπτον, την ώρα που η Πλίμουθ, στερούμενης ενός βαθμού, αγωνίζεται εξίσου εντός έδρας κόντρα στην Κρόουλι. Στους 19 βαθμούς βρίσκονται οι Πόρτσμουθ και Άκρινγκτον Στάνλεϊ, που κοντράρονται με τις Γιόβιλ και Όξφορντ (17 β.) αντίστοιχα. Τη Νοτς Κάουντι υποδέχεται η Λέιτον Όριεντ (18 β.). Κόντρα στη Ντάγκεναμ εκτός έδρας δοκιμάζεται η 6η Μάνσφιλντ (16 β.).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Γιορκ – Κέμπριτζ
Γουίμπλεντον – Μπαρνέτ
Πόρτσμουθ – Γέοβιλ
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ
Ντάγκεναμ – Μάνσφιλντ
Χάρτλεπουλ – Λούτον
Λέιτον Οριεντ – Νοτς Κάουντι
Μόρκαμ – Μπρίστολ Ρόβερς
Νιούπορτ Κάουντι – Εξετερ
Πλίμουθ – Κρόουλι
Στίβενεϊτζ – Καρλάιλ
Γουίκομ – Νορθάμπτον 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: