Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο θρύλος της Λίβερπουλ στον ΣΠΟΡ FM 94.6!!

Το εγκώμιο του Μάρκο Σίλβα έπλεξε ο Ίαν Ρας ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο αναφερόμενος τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ στον ΣΠΟΡ FM 94.6
Στην εξαιρετική προετοιμασία που είχε κάνει ο Μάρκο Σϊλβα απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ ο Ίαν Ρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο μεγάλος άσος της Λίβερπουλ επεσήμανε ότι ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε διαβάσει αρκετά καλά την Άρσεναλ και υπογράμμισε ότι -τελικά- η νίκη των Πειραιωτών δεν ήταν έκπληξη για εκείνον...

«Όχι δεν με ξαφνιάζει τίποτα στο ποδόσφαιρο», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και για να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια καλή ομάδα. Εάν παρατηρήσεις την Άρσεναλ διαπιστώνεις εύκολα, ότι συνηθίζει να επιτίθεται πολύ. Όταν το κάνει αυτό είναι αρκετά ευάλωτη στην άμυνα.

Όποτε εάν έχεις προετοιμαστεί καλά από πριν, τότε ξέρεις πως να την αντιμετωπίσεις. Ο Ολυμπιακός είχε διαβάσει πολύ σωστά την Άρσεναλ και έκανε μια φανταστική νίκη. Δίνω πολλούς πόντους στον προπονητή του για τη δουλειά που είχε κάνει πριν το ματς, αλλά και για το πώς παρέταξε την ομάδα του στο γήπεδο. Έκανε καλή δουλειά και έτσι ήρθε η ανταπόδοση στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε.

Γιατί οι αγγλικές ομάδες δεν πάνε καλά στην Ευρώπη; Μήπως ένας λόγος είναι το γεγονός ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα;

«Είναι μια δικαιολογία που την ακούω και εγώ. Ωστόσο έχω μια άλλη άποψη. Πιστεύω ότι τις καλές ομάδες πρέπει να τις κατεβάζεις σε όλα τα παιχνίδια. Είτε είναι πρωτάθλημα είτε Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κατεβάζεις την καλύτερή σου 11άδα. Αυτό που συμβαίνει, με τους προπονητές να επιλέγουν να αφήνουν βασικούς παίκτες εκτός 11άδας δεν με βρίσκει σύμφωνο. Γενικότερα -πάντως- θεωρώ ότι οι αγγλικές ομάδες κάνουν λανθασμένη διαχείριση όταν παίζουν αγώνες αυτού του είδους» ανέφερε ο μεγάλος άσος της Λίβερπουλ.

Ο Ίαν Ρας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Έβερτον του 1982 στο οποίο οι «κόκκινοι» είχαν επικρατήσει 5-0 με τον ίδιο να σκοράρει τέσσερις φορές.

«Πριν από το ματς αυτό ο Μπομπ Πέισλι μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα πετύχω ένα χατ-τρικ σε ένα σημαντικό ματς. Όχι μόνο το έκανα, αλλά για εμένα ήταν και ιδιαίτερο αυτό που συνέβη. Επειδή ήμουν μικρός και υποστήριζα την Έβερτον ήταν ακόμη πιο σημαντικό να σκοράρω εναντίον της. Μου άρεσε πάντα να παίζω στο Goodison Park. Ήταν ωραίο να ακούς την ατμόσφαιρα, να πιέζεσαι, αλλά να ξέρεις ταυτόχρονα ότι ο αντίπαλος σε φοβάται».

Τέλος ο Ίαν Ρας μίλησε για τον Μπρένταν Ρότζερς και την κριτική που του γίνεται

«Εγώ πιστεύω ότι ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ο κατάλληλος. Η Λίβερπουλ έχει θέσει κάποια στάνταρ από την δεκαετία του 70 και του 80. Όταν λοιπόν περνούν τα χρόνια και δεν κερδίζεις τίτλους τότε αναγκαστικά υπάρχει πίεση. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι αυτά που δίνουν και τη λύση. Εάν έχεις καλά αποτελέσματα τότε δεν έχεις πρόβλημα. Εάν όμως δεν έχεις καλά αποτελέσματα τότε έχεις. Ναι πιστεύω ότι μπορεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ, φτάνει και ο ίδιος να καταλάβει ποια είναι και η καλύτερη 11άδα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: