Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ομάδα που κερδίζει…!!

Τους ίδιους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στη Βέροια αναμένεται να παρατάξει ο Τραϊανός Δέλλας στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ομάδα που κερδίζει…
Απίθανο θεωρείται αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο ο Τραϊανός Δέλλας να προχωρήσει σε ροτέισον εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όλα δείχνουν ότι ο «Κολοσσός» θα παρατάξει στο Ολυμπιακό Στάδιο τους ίδιους παίκτες που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με τη Βέροια, παρότι τη προηγούμενη Δευτέρα δεν κύλησαν όλα ιδανικά για την ομάδα του. Τουλάχιστον αυτό έδειξε στο χθεσινό δίτερμα της «Ένωσης».

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι οι ρόλοι που θα δώσει στους τρεις μεσοεπιθετικούς, τον Μπουονανότε, τον Βάργκας και τον Μάνταλο. Χθες ο Δέλλας δοκίμασε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ τον Μάνταλο και τον Μπουονανότε στον άξονα, αλλά και ανάποδα, με τον Βάργκας να παραμένει στα δεξιά της επίθεσης.

Σταθερός στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Αραβίδης, ενώ Σιμόες και Γιόχανσον θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ. Ντίντακ και Γκάλο θα παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος, παρότι χθες στη συνέχεια πήρε φανελάκι «βασικού» και ο Κολοβέτσιος με τον Άρθο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: