Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Καιρός να τους τελειώσει με πράξεις ο Σαββίδης!!


Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις αποφάσεις που είναι υποχρεωμένος να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης για να «τελειώσει» με τους ανεγκέφαλους.

Καιρός να τους τελειώσει με πράξεις ο Σαββίδης

Μέχρι τότε, ας περιοριστούν οι ανακοινώσεις. Ας σωπάσουν τα επικοινωνιακά… μεγάφωνα. Να δούμε τι μπορεί να πράξει κι όχι τι μπορεί να πει. Από λόγια έχουμε χορτάσει. Από φωνές και εκνευρισμούς που στράφηκαν εναντίον των συνεργατών του, που τον ακούν να τους τα… χώνει στις περιβόητες συσκέψεις του Μακεδονία Παλλάς, είναι άνευ ουσίας.

Εχουν προηγηθεί πολλές τέτοιες, δεν οδηγήσει πουθενά και το ίδιο… θρίλερ επαναλαμβάνεται στην Τούμπα και σε άλλα γήπεδα, χωρίς αν υπάρχουν συνέπειες για τους ανεγκέφαλους. Μόνον ο ίδιος πληρώνει πρόστιμα, ματώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και το σπουδαιότερο, απομακρύνονται οι υγιείς φίλοι της ομάδας.

Το θέμα λοιπόν είναι οι πράξεις και ειδικότερα η πρόληψη. Όχι η καταστολή. Πως δεν θα πλησιάσουν στο γήπεδο οι ανόητοι, πως θα μείνουν μακριά οι αλήτες. Όλοι το θέλουν αυτό.

Μην ζητάτε από τους υγιώς σκεπτόμενους, από όσους αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει αθλητισμός και ποδόσφαιρο, από τον φίλαθλο να τους διώξει. Θα τους απομονώσει με τη συμπεριφορά του, αλλά, δεν έχει τη δύναμη να τους αποβάλλει οριστικά.

Εσείς θα πρέπει να ξεχωρίσετε το λύκο από τα πρόβατα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό και από μόνο του αυτό το παιχνίδι μοιάζει με… πυριτιδαποθήκη που θα εκραγεί ανά πάσα στιγμή από την απροσεξία ενός ηλίθιου.

Ενας αφελής είναι αρκετός. Ενας από αυτούς που δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι… δεν είναι μόδα να πηγαίνεις στο γήπεδο και να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.

Υπάρχουν πλέον πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από την πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ, που έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχουν οι δυναμικές για να κλείσει οριστικά η ψαλίδα και να κάνουν βήματα εμπρός σε όλους τους τομείς. Και αυτό θα προκύψει με συνέπεια και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας από αποφασιστικούς ανθρώπους που θα λύσουν τα μεγάλα προβλήματα, αφού προηγουμένως τα έχουν αναγνωρίσει. Και ο Σαββίδης το έχει κάνει αυτό. Καιρός είναι να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: