Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Ομάδα με παίκτες πολεμιστές ο Ολυμπιακός»


«Ομάδα με παίκτες πολεμιστές ο Ολυμπιακός»

Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο φόργουορντ/σέντερ των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας. «Μονόδρομος η νίκη με Κολοσσό», σχολίασε.

Αν και η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει σε αυτήν την αγωνιστική τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Τσιάρας που ανήκει στα Τρίκαλα αφιέρωσε αρκετό από τον χώρο στο σημερινό blog του στον ΕΣΑΚΕ για να αναφερθεί στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό (28/11, 17:00) ότι έχουν ανάγκη οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη να δείξουν περισσότερη προσήλωση στην άμυνα.

Αναλυτικά

Μας έχει λείψει η προσήλωση στην άμυνα
Βλέποντας τον Ολυμπιακό να κάνει αυτές τις σπουδαίες εμφανίσεις χωρίς σημαντικούς του παίκτες, μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης με παίκτες πολεμιστές που θυσιάζουν το «εγώ» τους για το κοινό καλό!

Αυτόν τον χαρακτήρα της σκληρής ομάδας που βασίζεται στην επιθετική άμυνα στην μπάλα και στην αθλητικότητα νομίζω ότι όλοι οι προπονητές προσπαθούν να πετύχουν, αλλά δεν είναι εύκολο.

Μιλώντας τώρα για την ομάδα μου τα Τρίκαλα, νομίζω ότι αυτή η προσήλωση στην άμυνα που μας έδωσε δυο νίκες στα πρώτα παιχνίδια μας έχει λείψει. Στο παιχνίδι με τη Ρόδο που έχουμε μπροστά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο.

Η νίκη για μας είναι μονόδρομος, όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε και να χαρούμε μαζί με τον κόσμο μας που πάντα μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε γι αυτό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: