Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σε τρελά κέφια ο Κλοπ!!


Σε τρελά κέφια ο Κλοπ

Η πρόκριση της Λίβερπουλ ανέβασε την διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ που έδωσε ρέστα στην συνέντευξη Τύπου, πειράζοντας ακόμα και τον τερματοφύλακα της ομάδας για την γκάφα του.

Μία λέξη αρκούσε για να χαρακτηρίσει o Γιούργκεν Κλοπ την πρόκριση της Λίβερπουλ στην επόμενη φάση του Europa League: «Cool».

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στην συνέντευξη Τύπου κάνοντας μάλιστα πλάκα και στον Σιμόν Μινιολέτ, ο οποίος στο 33ο λεπτό κράτησε την μπάλα για περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα, δίνοντας έμμεσο χτύπημα στην Μπορντό από το οποίο άνοιξε το σκορ. Ο Κλοπ με αφορμή τις πολλές ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι, απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου των «Κόκκινων»: «Πάντα περιμένεις τόσο πολύ (τους δημοσιογράφους); Πιο πολύ κι από τον Μινιολέ!».

Αυτό ήταν ένα απλό πείραγμα όμως, καθώς ο 48χρονος τεχνικός δεν είχε σκοπό να κατηγορήσει τον τερματοφύλακα της ομάδας. Αντίθετα, υπερασπίστηκε τόσο τον πορτιέρο όσο και την υπόλοιπη ομάδα λέγοντας: «Είμαι πολύ καιρό σε αυτόν τον χώρο και δεν έχω ξαναδεί ομάδα που να έχει τόσο μεγάλη κατοχή μπάλας τα πρώτα 25 λεπτά».

Δεν παρέλειψε όμως να «τα χώσει» στους δημοσιογράφους οι οποίοι δεν δείχνουν να εκτιμούν ιδιαίτερα τον θεσμό του Europa League: «Όταν πρωτοήρθα, όλοι με ρωτούσαν γιατί παίρνω τους καλύτερους παίκτες στο Καζακστάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε, η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη, ο σύλλογος το ίδιο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε κι εσείς πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε!».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: