Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Μπουλούτ: «Θα πρέπει να το πιστέψουμε κόντρα τον Παναθηναϊκό»


Μπουλούτ: «Θα πρέπει να το πιστέψουμε κόντρα τον Παναθηναϊκό»

Η αυτοπεποίθηση, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η στήριξη του κόσμου μπορούν να δώσουν στον Ηρακλή τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κερέμ Μπουλούτ.

Να μην φοβηθεί το εντός ματς (28/11, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό χρειάζεται ο Ηρακλής ώστε να επιστρέψει στις νίκες, όπως ανέφερε ο Κερέμ Μπουλούτ στην Nova, τονίζοντας ότι η καλή κυκλοφορία της μπάλας και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να τον οδηγήσουν στη νίκη.

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Παρά τις δυσκολίες ο στόχος είναι να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Άμα πετύχουμε το πρώτο γκολ θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πιστεύουμε στη νίκη και με τον κόσμο δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», σχολίασε για το ματς.

Για τη στήριξη των φίλων του «Γηραιού» σχολίασε: «Ο κόσμος μας ακολουθά πάντα. Μπορεί μερικές φορές να μην έρχεται το τρίποντο, αλλά ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και πιστεύω ότι αυτήν τη φορά θα γυρίσει η τύχη και θα πάρουμε και το τρίποντο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: