Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Απαγόρευση μεταγραφών εν όψει στη Ρεάλ!!


Απαγόρευση μεταγραφών εν όψει στη Ρεάλ!

Έτοιμη να επιβάλει στη Ρεάλ ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους είναι η FIFA, όπως αναφέρει η (καταλανική) El Mundo Deportivo.

Άσχημα νέα για τη Ρεάλ… Δημοσίευμα της El Mundo Deportivo αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου η επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους από τη FIFA.

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, η απόφαση για τιμωρία της «βασίλισσας» έχει ληφθεί από τον Ιούλιο λόγω της απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών, ωστόσο για αδιευκρίνιστο λόγο δεν έχουν επιβληθεί ακόμη οι σχετικές κυρώσεις.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τη Ρεάλ είναι γνωστή στη διοίκηση της ομάδας, αλλά προσπαθούν να καθυστερήσουν την εφαρμογή της. Πάντως εκτιμάται πως η «καμπάνα» θα ανακοινωθεί σύντομα και θα απαγορεύει στη Ρεάλ να κάνει μεταγραφές μέσα στο 2016, είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι!

Σημειώνεται πως αντίστοιχη απαγόρευση μεταγραφών για ανάλογο παράπτωμα είχε επιβάλει η FIFA στην Μπαρτσελόνα για το 2015. Οι Καταλανοί στο διάστημα αυτό απέκτησαν τους Αλέις Βιδάλ και Αρντά Τουράν, τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιούν από τον προσεχή Ιανουάριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: