Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αφήνουν πίσω τους το clasico!!


Αφήνουν πίσω τους το clasico

To clasico πέρασε στην ιστορία με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να πρέπει να πάνε παρακάτω κόντρα σε Σοσιεδάδ και Έιμπαρ. Την Εσπανιόλ αντιμετωπίζει η Ατλέτικο, που μπήκε σφήνα ανάμεσα τους.

Μετά την «τεσσάρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico της περασμένης αγωνιστικής και τα έξι γκολ που έριξε στη Ρόμα μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η μπαρουτοκαπνισμένη αυτό το διάστημα Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να κρατά την κορυφή της Λα Λίγκα.

Παρόλο που ο Λουίς Ενρίκε υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι που επέστρεψε για τα καλά μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μασκεράνο. Χωρίς τον Ιγιαραμέντι θα παραταχθούν στο «Καμπ Νου» οι Βάσκοι.

Από την άλλη η Ρεάλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, απέναντι στην Έιμπαρ που φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στον Σέρχιο Ράμος, ενώ εκτός θα μείνει και ο Βαράν που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Σακτάρ μεσοβδόμαδα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει μπει σφήνα ανάμεσα στις δύο, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Εσπανιόλ, ενώ το Σεβίλλη – Βαλένθια είναι το ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με το οποίο πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά τα ματς της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή (27/11)

Λεβάντε – Μπέτις (21.30)

Σάββατο (28/11)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (17.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ (19.15)
Μάλαγα – Γραναδά (21.30)
Λας Πάλμας – Λακορούνια (23.00)
Θέλτα Βίγο – Χιχόν (23.05)

Κυριακή (29/11)

Χετάφε – Βιγιαρεάλ (13.00)
Έιμπαρ – Ρεάλ Μαδρίτης (17.00)
Βαγιεκάνο – Αθλέτικ Μπιλμπάο(19.15)
Σεβίλλη – Βαλένθια (21.30)

Επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο (5/12)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε
Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Βαλένθια – Μπαρτσελόνα
Μπέτις – Θέλτα Βίγο
Λα Κορούνια – Σεβίλλη

Κυριακή (6/12)

Σοσιεδάδ – Έιμπαρ
Χιχόν – Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο
Μπιλμπάο – Μάλαγα

Δευτέρα (7/12)

Εσπανιόλ – Λεβάντε
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: