Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Μουρίνιο: «Να μυρίσουμε πάλι κορυφή»


Μουρίνιο: «Να μυρίσουμε πάλι κορυφή»

Να αποκαταστήσει την επαφή της με την κορυφή της Premier League μέχρι τις αρχές του 2016 επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο για την Τσέλσι, όπως δήλωσε εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ.

Η Τσέλσι έχει τους μισούς βαθμούς (14) από την πρωτοπόρο Λέστερ (28), αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χάνει την ελπίδα του και αισιοδοξεί πως η ομάδα του μπορεί να αναρριχηθεί αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τις αρχές του 2016.

«Χρειαζόμαστε βαθμούς, όπως ακριβώς τους χρειαζόμασταν και πέρυσι που ήμασταν στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις και κάθε βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στόχος μας είναι σύντομα να βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που να μπορούμε να... μυρίσουμε την κορυφή. Μπορούμε μέχρι την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, να το καταφέρουμε και να είμαστε στις πρώτες θέσεις στο δεύτερο μισό», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ αποκάλυψε πως ο Τζον Τέρι είναι εξαιρετικά αμφίβολος μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στην εκτός έδρας νίκη (4-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αμφίβολος, αλλά με περισσότερες πιθανότητες να παίξει είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας που έχει πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: