Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Γκρίγκορτσουκ: «Θέλουμε την τρίτη θέση»


Γκρίγκορτσουκ: «Θέλουμε την τρίτη θέση»

Στην προσπάθεια να κατακτήσει η Καμπάλα την τρίτη θέση του ομίλου επικεντρώθηκε μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ρομάν Γκρίγκορτσουκ.

Ο Ουκρανός τεχνικός των Αζέρων τόνισε πως ήταν δύσκολα να παίξεις για να νικήσεις όταν έχεις αποκλειστεί, όμως πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για τη συνέχεια, όπως και το ότι περίμενε καλύτερες εμφανίσεις στα ματς που προηγήθηκαν. Χαρακτήρισε θετικά αποτελέσματα τις δύο ισοπαλίες με τον «Δικέφαλο», τόνισε πως απόψε είχαν θέματα στην τελική προσπάθεια, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ζητώντας συγκέντρωση για τα ματς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο να παίξεις όταν ξέρεις πως δεν θα προκριθείς στην επόμενη φάση. Αλλά, πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και αυτό είπα στους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν επαγγελματίες και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα μου. Μπορούσαμε, βέβαια, να παίξουμε και καλύτερα. Τώρα θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση στον όμιλο.

Φυσικά, είναι θετικό που πήραμε δύο βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλά, όμως, στο Κράσνονταρ, αλλά και με την Ντόρτμουντ. Θα μπορούσε το ματς να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και έξυπνοι στην τελική προσπάθεια. Δεν μου άρεσε καθόλου η διαιτησία.

Ο κάθε προπονητής θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του. Η Καμπάλα για να σταθεί στο Europa League πρέπει να παίζει πολύ καλά και να έχει τύχη, αλλά και ένα πλήρες και "γεμάτο" ρόστερ. Σήμερα, είπα στους παίκτες μου ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Κάναμε καλή δουλειά. Δεν ντρεπόμαστε για το πως παίξαμε στους ομίλους.

Δεν νιώθουμε τόση μεγάλη χαρά, όπως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε, όμως, και στενοχωρημένοι. Έχουμε πολλά ματς στο πρωτάθλημα τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. Επαιξαν οι παίκτες που ήταν πιο έτοιμοι. Παίζουν πάντα οι καλύτεροι παίκτες σε κάθε ματς. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λογική».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: