Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σανκαρέ: «Θέλουμε Champions League»


Σανκαρέ: «Θέλουμε Champions League»

Ο Καλίφα Πάπα Σανκαρέ μίλησε στο sport-fm.gr για τον στόχο του Αστέρα μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Η φετινή περιπέτεια τελείωσε. Πλέον, το μυαλό "τρέχει" ήδη στην επόμενη. Για τον Αστέρα αυτή η πρόοδος από χρόνο σε χρόνο, επιβεβαιώνεται και ο Καλίφα Πάπα Σανκαρέ, μία μέρα μετά την ήττα - αποκλεισμό από την Σπάρτα, μίλησε στο sport-fm.gr και δεν δίστασε να βγάλει από μέσα του το μεγάλο στόχο. Champions League!

Ο αμυντικός του Αστέρα είπε για την επόμενη μέρα του Αστέρα με στόχο την επιστροφή στην Ευρώπη: "Στο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτή τη στιγμή είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα και στόχο έχουμε να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Και όταν είμαστε και πάλι εδώ, να πάμε ακόμα καλύτερα. Κερδίζουμε εμπειρίες χρόνο με το χρόνο. Πλέον έχουμε κι εμείς παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια στην Ευρώπη".

Το βλέμμα, λοιπόν, σηκώνεται πιο ψηλά. Μέχρι; "Γιατί όχι να μην παίξει και ο Αστέρας στο Champions League. Οι αγώνες των πλέι οφ είναι μόλις έξι παιχνίδια. Ολα μπορούν να συμβούν. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πάρουμε αυτό το εισιτήριο".

Για τον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας είπε: "Στο ξεκίνημα ήμασταν καλοί, είχαμε και το δοκάρι. Αλλά δεν σκοράραμε. Αν είχε μπει το γκολ, όλα θα ήταν διαφορετικά. Μετά το γκολ πέσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν ήρθε το γκολ. Θα άλλαζαν όλα".

Οσο για τον εαυτό του και αν τη νέα χρονιά θα είναι στον Αστέρα: "Δεν ξέρω, τελειώνει το συμβόλαιό μου. Είμαι στον Αστέρα, εδώ είναι η καρδιά μου. Θα δούμε τι θα γίνει".
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: