Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σάκοτα: «Το πρώτο ντέρμπι»


Σάκοτα: «Το πρώτο  ντέρμπι»

Τη σημασία του αγώνα με τον Άρη τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για τις ομοιότητες των δύο ομάδων.

Το αήττητο της ΑΕΚ στην Basket League δοκιμάζεται απέναντι στον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (17:00). Ο Ντράγκαν Σάκοτα επισήμανε τις δυσκολίες και τη σημασία του αγώνα.

«Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι ουσιαστικά, με αντίπαλο μια ομάδα, που έχει περίπου τους ίδιους στόχους με μας. Βεβαίως, θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στην πορεία μας και θέλω να πιστεύω, ότι θα βρούμε τον τρόπο να παίξουμε, όπως πρέπει για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε, ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Είναι καλύτερη από πέρσι. Δοκιμάζεται κι αυτός, όπως και εμείς σε δύο διοργανώσεις. Βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες στην αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας.

Περιμένουμε να έχουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: