Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σχέδιο θωράκισης του Παναθηναϊκού!!


Σχέδιο θωράκισης του Παναθηναϊκού!

Ενέργειες για τη δημιουργία σχήματος επιχειρηματιών που θα εγγυάται τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζοντας χρήματα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Οχυρωματικά έργα στο Θύρα 13!

Σε δραστικές λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού προχωρά ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αρχίσει ενέργειες για τη δημιουργία σχήματος επιχειρηματιών που θα εγγυάται τη βιωσιμότητα του συλλόγου, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Το πλάνο περιλαμβάνει τη συμμετοχή έως και δέκα επιφανών οικονομικά φίλων της ομάδας, που θα βάζουν σε ετήσια βάση από ένα ποσό από 300.000 μέχρι 1 εκατ. ευρώ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραμένει-ωστόσο-ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ. Η διαφορά με την εποχή της πολυμετοχικότητας είναι πως αυτή τη φορά οι ισχυροί φίλοι της ομάδας θα συνθέσουν ένα άτυπο σωματείο (στο οποίο δεν θα είναι ο ίδιος απαραίτητα πρόεδρος, αλλά θα εκλέγεται κάποιος με δημοκρατικές διαδικασίες) που μαζί με την Παναθηναϊκή Συμμαχία θα ορίζουν τη μοίρα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που θεωρεί μονόδρομο το πλάνο αυτό για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον η ΠΑΕ αλλά και για να έχει πολύ καλύτερες προοπτικές η ομάδα, έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές. Στο πλευρό του αναμένεται να είναι ένας επιχειρηματίας που ήδη συμβάλλει με ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ το χρόνο στην ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να απευθυνθεί στους Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη και Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ δύσκολα θα υπάρξει τέτοια επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μιας και οι σχέσεις τους είναι κακές.

Πέρα από τις ενέργειες για την οικονομική «οχύρωση» της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να οχυρώσει και τη Θύρα 13… στην κυριολεξία. Θέλοντας να αποτρέψει στο μέλλον ενέργειες από ορισμένους οπαδούς που πλήττουν την ομάδα είτε πετώντας φωτοβολίδες και λοιπά αντικείμενα, είτε εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε οχυρωματικά έργα στις Θύρες 13-14, έστω κι αν έτσι θα καταργηθούν από 500 μέχρι 1.000 θέσεις χαμηλά στις θύρες αυτές. Στα πλάνα της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί ένα «κλουβί», που θα εμποδίζει τη ρίψη αντικειμένων από το πέταλο. Τις σκέψεις του αυτές για την ασφάλεια φέρεται να μοιράστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Σταύρο Κοντονή στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό προ ημερών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: