Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιαννόπουλος για τον μοναδικό Κάρι!!


Ο Γιαννόπουλος για τον μοναδικό Κάρι

Με ένα διαφορετικό -για ακόμα μια φορά- blog ο Χάρης Γιαννόπουλος ασχολείται με το φαινόμενο Στέφεν Κάρι και αναρωτιέται αν οι Γουόριορς μπορούν να καταφέρουν ότι και οι Σπερς.

Για τις απίστευτες ικανότητες του Στέφεν Κάρι και τον τρόπο που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έγραψε στον blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος συνηθίζει να ασχολείται κάθε βδομάδα με διαφορετικά μπασκετικά θέματα.

Αναλυτικά:

«Όταν κάποιος φαντάζεται τον καλύτερο παίκτη του NBA, συνήθως του έρχεται στο μυαλό ένας αθλητής γυμνασμένος, δυνατός και αν μη τι άλλο ψηλός. Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έχει τέτοιο αντίκτυπο (κι ακόμα μεγαλύτερο), μετά τον Άιβερσον, ένας κοντός παίκτης, ο οποίος υστερεί σωματικά.

Ο λόγος φυσικά για τον ένα και μοναδικό Στέφεν Κάρι! Είναι αμέτρητες οι φορές που νομίζεις ότι δεν μπορεί να σουτάρει αλλά πάντα βρίσκει τον ελάχιστο χώρο που χρειάζεται. Οι επιλογές που παίρνει μπορεί να μην είναι όλες καλές, αλλά όταν η μπάλα καταλήγει μέσα στο καλάθι, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις καμία από αυτές. Είχαμε χρόνια να δούμε έναν παίκτη να κυριεύει το πρωτάθλημα μόνο με το ταλέντο του, χωρίς πολλά σωματικά προσόντα, μόνο με το να είναι εύστοχος μέχρι... αηδίας.

Οι Γουόριορς επίσης, πέρυσι ήταν μια από τις ομάδες με τα χειρότερα σουτ (εννοώ μαρκαρισμένα, κακές επιλογές), αλλά μπορεί ένας προπονητής να βάλει χέρι στους παίκτες του όταν αυτοί σουτάρουν με τέτοια ποσοστά; Οι Γουόριορς έχουν αλλάξει το NBA, παίζουν πιο ελεύθερα και κερδίζουν. Προσωπικά, είμαι «φαν» των Ατλάντα Χοκς. Το μπάσκετ που παίζουν οι Γουόριορς όμως είναι πολύ ελκυστικό. Θα καταφέρουν άραγε να αλλάξουν το NBA όπως έκαναν οι Σπερς;




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: