Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για ΠΑΟΚ!!


Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε και τυπικά από την Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα, καθώς πρέπει να ανασυνταχθεί για να επιστρέψει στις νίκες. Ήτανε στραβό το κλήμα, το ‘φαγε κι ο Μπερμπάτοφ.

Μαζεύουν τα κομμάτια τους στον ΠΑΟΚ την επομένη του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Europa League, που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενος, καθώς μετά το 2-1 από την Κράσνονταρ ήταν μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Ωστόσο, επικυρώθηκε μετά τη νίκη της ρώσικης ομάδας επί της Ντόρτμουντ με 1-0 και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε τις φετινές εντός έδρας ευρωπαϊκές του παρουσίες με το… ξενέρωτο 0-0 κόντρα στην Καμπάλα, που έμοιαζε με αγγαρεία.

Ωστόσο, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω αυτήν την αποτυχία. Όχι, να την προσπεράσουν. Αλλά να την αφήσουν πίσω, διότι πλησιάζει το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καλλονή για την 12η αγωνιστική της Super League και φυσικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό της ομάδας από τη νίκη. Διότι, εδώ και έναν μήνα αγνοείται. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στις 25 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα και 2-1 του Πανθρακικού στις 28 Οκτωβρίου για το Κύπελλο.

Στη συνέχεια έκανε δύο σερί ήττες (εκτός με Αστέρα και Κράσνονταρ) και τώρα έχει τρεις σερί ισοπαλίες (με Πανθρακικό εντός, με Παναιτωλικό εντός και με Καμπάλα). Εκτός του ότι πρέπει να ξεπεράσει αυτήν την κρίση που περνάει η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ για να πάρει τα πάνω της, χρειάζεται άμεσα και τους βαθμούς, όντας εκτός της πρώτης πεντάδας και με τον κίνδυνο να της ξεφύγουν κι άλλο Πανιώνιος και ΑΕΚ που είναι πιο κοντά του. Επιπλέον, Skoda Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς παραμονεύουν.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θεωρεί ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Κροάτης τεχνικός και δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να τον αντικαταστήσει, ενώ φαίνεται δυσαρεστημένος από το έργο του Φρανκ Άρνεσεν, καθώς διακρίνει σημαντική… αστοχία στις καλοκαιρινές μταγραφές.

Την έκανε ο Μπερμπάτοφ
Μέσα σ’ όλα προέκυψε και θέμα με το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που αποτέλεσε το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού. Ο Βούλγαρος άσος έγινε αλλαγή από τον Ιγκόρ Τούντορ στο 71ο λεπτό (πήρε τη θέση του ο Μυστακίδης), με το ιατρικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» να κάνει λόγο, πως ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις. Πάντως, ήταν ξεκάθαρο –κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια- ότι εκνευρίστηκε. Επιπλέον, έφυγε από το γήπεδο και ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με την Καμπάλα. Μένει να δούμε το πώς θα χειριστούν αυτό το λεπτό ζήτημα στο σύλλογο, σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ακροβατεί σε οριακές καταστάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: