Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τελειώνουν Ανοσίκε και Γουόρεν!!


Τελειώνουν Ανοσίκε και Γουόρεν

Ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τον Όου Ντι Ανοσίκε να αποδεσμεύεται και τον Κρις Γουόρεν να οδεύει προς Τουρκία. Μένει μέχρι νεωτέρας ο Σκραμπ, κερδίζει πόντους ο Άρμστεντ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει, ίσως ακόμη και μέσα στη μέρα, ο Όου Ντι Ανοσίκε. Ο Αμερικανός σέντερ δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα, ήταν εκτός πλάνων στα τελευταία παιχνίδια και από τη στιγμή που βρέθηκε η χρυσή τομή για την αποδέσμευσή του, ίσως και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί το «διαζύγιο».

Τον ίδιο δρόμο πιθανότατα θα ακολουθήσει και ο Κρις Γουόρεν. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πρόταση για να επιστρέψει στην Τουρκία και αυτό βοηθά στην παραμονή του Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος παραμένει τραυματίας και είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Με την αποχώρηση του Γουόρεν και από τη στιγμή που Κούπερ και Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Eurocup, οι επιλογές στη θέση του πλέι μέικερ θα περιοριστούν. Στο ρόστερ της ΑΕΚ παραμένει μέχρι νεωτέρας ο Φιλ Σκραμπ, χωρίς να αποκλείεται να δοθεί δανεικός για να αποκτηθεί ψηλός, αλλά όχι άμεσα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: