Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τέλος ο Γουόρεν από την ΑΕΚ!!


Τέλος ο Γουόρεν από την ΑΕΚ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ κι επίσημα αποτελεί ο Κρις Γουόρεν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν χωρούσε πλέον στα πλάνα του Ντράγκαν Σάκοτα και μετακομίζει πιθανότατα στην Τουρκία.

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Κρις Γουόρεν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν υπολογιζόταν πλέον από τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση των Ντι Τζέι Κούπερ και Μάλκολμ Άρμστεντ.

Έτσι μετά από συζητήσεις κι αφού βρήκε ομάδα (πιθανότατα στην Τουρκία και τη Γεσιλγκιρεσούν), ο 27χρονος άσος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο για όλη τη χρονιά θα του απέφερε περίπου 280.000 δολάρια.

Ο Γουόρεν έπαιξε σε 14 ματς με την ΑΕΚ έχοντας 7,4 πόντους, 3,8 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,5 λάθος σε 24,8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πλέον, μετά την αποχώρησή του, η «Ένωση» θα πορευτεί στα τρία τελευταία ματς της πρώτης φάσης του Eurocup με περιορισμένες λύσεις στην περιφέρεια (Παπαντωνίου, Σκραμπ, Κατσίβελης), καθώς Κούπερ και Άρμστεντ θα μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα από τους «32» και μετά, εφόσον έρθει η πρόκριση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: