Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

“Ho-ho-ho Arsenal!”


“Ho-ho-ho Arsenal!”

Σε απόλυτα χριστουγεννιάτικο κλίμα οι παίκτες της Άρσεναλ ντύθηκαν στα γιορτινά -και φωτογραφήθηκαν- για καλό σκοπό.

Αλέξις Σάντσες, Μεζούτ Οζίλ, Ολιβιέρ Ζιρού και Λοράν Κονσιενλί φόρεσαν ένα άκρως χριστουγεννιάτικο (αλλά, όπως και να το κάνουμε, αμφιβόλου γούστου) πουλόβερ και φωτογραφήθηκαν, προκειμένου να βοηθήσουν της φιλανθρωπικές ενέργειες του Ιδρύματος Άρσεναλ.

inner

Οι Λονδρέζοι, παραμονές του αγώνα τους με την Νόργουιτς, παρουσίασαν τον «Κανονιέρη» χιονάνθρωπο, μέρος εσόδων του οποίου θα διατεθεί σε σκοπούς που βοηθούν -τόσο εγχώρια όσο και εκτός Βρετανίας- ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

inner

Μάλιστα ο Οζίλ ανέβασε την φωτογραφία του στο Twitter, προτρέποντας τους φίλους της ομάδας όχι μόνο να αγοράσουν το πουλόβερ αλλά και να εμφανιστούν με αυτό στο Emirates: «Αυτό το πουλόβερ της Άρσεναλ είναι τρελό! Θα ήθελα πολύ να τους δω όλους να το φορούν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας!».





Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άρσεναλ ανακοίνωσε ακόμα πως τα έσοδα του επόμενου εντός έδρας ματς με την Μάντσεστερ Σίτι θα διατεθούν στο Ίδρυμα, ενώ σε αυτά θα προστεθεί ως δωρεά μέρος των μισθών τόσο των παικτών όσο και του Αρσέν Βενγκέρ.

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: