Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Χέρστον: «Τεράστιο το ματς με τον Άρη»


Χέρστον: «Τεράστιο το ματς με τον Άρη»

Τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ ο αγώνας του Σαββάτου με τον Άρη τόνισε ο Μαλίκ Χέρστον. Υπόκλιση από τον Αμερικανό φόργουορντ στον κόσμο της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει… χρωστούμενα με τον Άρη, καθώς πρόκειται για την ομάδα που την απέκλεισε στα περσινά play offs, αλλά και στο Κύπελλο. Ο Μαλίκ Χέρστον έδωσε σύνθημα νίκης τονίζοντας τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (17:00).

«Το ματς με τον Άρη είναι τεράστιο για μας. Μιλάμε για το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν, αφού υπάρχει μια αντιπαλότητα, αλλά και η ήττα που κάναμε στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο στην αρχή της χρονιάς. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ στην «Ώρα για Σπορ».

Όσο για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, είπε: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί σε γενικές γραμμές. Μας έλειψε η ενέργεια στο τέλος. Το ευχάριστο είναι πως ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα με σπουδαίο ρόστερ, που θα μπορούσε άνετα να παίζει στην Ευρωλίγκα. Εμείς θα πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας».

Τέλος, ο Χέρστον υποκλίθηκε στο κοινό της ομάδας. «Ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός και μας υποστήριξε πολύ ζεστά. Πάντα το κάνει, είτε είναι 10.000 στην κερκίδα, είτε λιγότεροι. Ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και στα επόμενα ματς που ακολουθούν, που είναι δύσκολα, γιατί μας δίνει δύναμη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: