Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Βεργίνης: «Έτσι όπως τα κάναμε...»


Βεργίνης: «Έτσι όπως τα κάναμε...»

Μετά την ήττα-σοκ από τον Αρκαδικό, ο Απόλλων Πατρών δεν έχει άλλα περιθώρια από το να πάει στην Κηφισιά το Σάββατο για τη νίκη, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά, ο γκαρντ των Αχαιών έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Έχοντας στις αποσκευές μας αυτοπεποίθηση, προσήλωση, καθαρό μυαλό και πάνω απ’ όλα ενέργεια ξεκινήσαμε για την Αθήνα, εκεί όπου το Σάββατο δίνουμε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια μας για τη φετινή χρονιά. Παίζουμε κόντρα στην Κηφισιά, και η αλήθεια είναι, ότι έτσι όπως τα κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρκάδικο δεν έχουμε πολλά περιθώρια για νέο στραβοπάτημα.

Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, την κακή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου και σ’ αυτό σίγουρα μας βοηθά το μεταγραφικό «σοκ» που έγινε μέσα στην εβδομάδα. Με δύο νέα πρόσωπα, τον Ντέβον Σάντλερ και τον Κέβιν Ντίλαρντ η ομάδα αλλάζει μέσα στο παρκέ και ευχή πλέον όλων είναι να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για τις νίκες που θα μας οδηγήσουν στην παραμονή μας. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική γνωρίζουμε πλέον ότι κάθε ήττα για εμάς είναι διπλή, γι’ αυτό και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Στην Κηφισιά το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική, συγκροτημένη ομάδα και ενισχυμένη σ’ όλες τις θέσεις στην οποία δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα σημείο να επιβάλει το ρυθμό της. Το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι η νίκη, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι και ξεκινώντας από την άμυνά μας να καταφέρουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο όμως, όλοι έχουμε δώσει «όρκο τιμής» για τη νίκη, καθώς γνωρίζουμε ότι φοράμε τη φανέλα ενός ιστορικού σωματείου που εκπροσωπεί την Πάτρα στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.

Για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο μας, για τη Διοίκησή μας, αλλά και για τον προπονητή μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλη «μάχη» και θέλουμε να φύγουμε νικητές από το Ζηρίνειο. Είμαι σίγουρος ότι νέοι και παλιοί παίκτες ενωμένοι σαν μια γροθιά και υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητικού τιμ θα καταφέρουμε την πιο δύσκολη εβδομάδα μας να την κάνουμε χαρούμενη στο φινάλε της.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: