Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Δεν θα φοβηθούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»


Βασιλόπουλος: «Δεν θα φοβηθούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς φόβο και άγχος θα αντιμετωπίσει ο Κόροιβος Αμαλιάδας τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ως μία πολύ δεμένη παρέα χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πως η ομάδα του δεν θα φοβηθεί το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Η νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν αποτέλεσμα δουλειάς και προσήλωσης. Κάναμε αρκετά λάθη που μας έφεραν πίσω στο σκορ με 13 πόντους, αλλά η άμυνα ήταν ο κύριος λόγος που μας οδήγησε στη νίκη.

Ο κόουτς μας ανέβασε την ψυχολογία και παίξαμε με πάθος και πολύ ενέργεια και καταφέραμε να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της νίκης.

Ο κόσμος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Όταν τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί και μας βοήθησε ώστε να βρούμε τα ψυχολογικά αποθέματα να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όταν είδαμε τον Ντάρελ να παραμένει στο έδαφος μετά την πτώση του από διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ανησυχήσαμε πολύ. Αλλά είναι παλικάρι και γύρισε ξανά στο παρκέ και έπαιξε.

Το αποτέλεσμα των νικών είναι ότι είμαστε όλοι μια παρέα πολύ δεμένη μεταξύ μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς θα κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν θα “φοβηθούμε” το παιχνίδι
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: