Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η προειδοποίηση Πογέτ και το σενάριο για Ριέρα!!


Η προειδοποίηση Πογέτ και το σενάριο για Ριέρα

Αποφασισμένος να θέσει εκτός ομάδας όσους παίκτες δεν δείχνουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσπάθεια είναι ο Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ. Εξετάζεται ο… παλιόφιλος Οριόλ Ριέρα για την επίθεση.

Όσοι βίωσαν τον Γκουστάβο Πογέτ ως προπονητή, έχουν να λένε πως η πειθαρχία είναι το πρώτο που ζητά από τους παίκτες του. Και ο Ουρουγουανός προπονητής έχει φροντίσει να επιβάλει το δικό του νόμο από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ΑΕΚ.

Ο «Γκας» μπορεί να συγχωρέσει κάποια λάθη, αλλά εκείνο που δεν συγχωρεί είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και προσπάθειας, όχι απλώς στους αγώνες αλλά ακόμη και στις προπονήσεις. Θέλει τους παίκτες του στρατιώτες και έχει αφήσει να εννοηθεί πως όποιος δεν συμμορφώνεται με τα «θέλω» του δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Όχι μόνο δεν θα αγωνίζεται, αλλά πιθανώς ακόμη και να αποπεμφθεί ή να προπονείται προς γνώση και συμμόρφωση με τη δεύτερη ομάδα. Ο Πογέτ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το δυναμικό της ομάδας, όχι μόνο για μεταγραφές αλλά και για αποχωρήσεις.

Με Άρθο και Τζεμπούρ

Ο Πογέτ έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ωστόσο όλα δείχνουν πως στο 4-3-3 που δοκιμάζει επί μέρες θα έχουν ρόλο βασικού ο Άρθο στο κέντρο άμυνας και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Σενάριο για Ριέρα

Μπορεί ακόμη να μην έχει επιλεγεί συγκεκριμένος στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης της ΑΕΚ, αλλά εξετάζονται αρκετοί παίκτες. Σύμφωνα με τη Live Sport, ένας από τους παίκτες που τσεκάρουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο Οριόλ Ριέρα. Ο 29χρονος Ισπανός φορ, που είχε περάσει από το μικροσκόπιο της ομάδας και το 2006, επί Λορένθο Σέρα Φερέρ, ανήκει στη Λα Κορούνια αλλά δεν υπολογίζεται. Φέτος μετρά έξι συμμετοχές, οι τέσσερις ως αλλαγή, ενώ πέρυσι είχε 21 παρουσίες και 4 γκολ στην Primera Division.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: