Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Κλοπ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μεταγραφές!!


Ο Κλοπ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μεταγραφές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Skysports ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε να το σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Αν και αρχικά είχε πει ότι δεν σκοπεύει να κάνει μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου πλέον, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό.

Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε υπογραμμίσει ότι δεν σκοπεύει να ενισχύσει το ρόστερ των «ρεντς». Σε αυτή που έδωσε χθες το βράδυ σε γνωστή εκπομπή του Skysports επεσήμανε ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο εάν τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίσουν να ταλαιπωρούν την ομάδα του.

«Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι η καλύτερη για να κάνεις μεταγραφές γιατί δεν υπάρχει τόσος χρόνος για να προπονηθείς. Παίρνεις έναν ποδοσφαιριστή, τον βάζεις στον αγωνιστικό χώρο και του λες: «Άντε δείξε μου τον καλύτερό σου εαυτό». Όμως εάν κρίνω ότι χρειαζόμαστε, τότε θα κάνουμε. Κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνουμε όμως από τώρα. Εάν έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς τότε φυσικά και θα είναι κάτι σημαντικό. Αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε πάρει κάποια οριστική απόφαση», τόνισε ο γερμανός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: