Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτό ακόμη να πάει Λεωφόρο ο Μαρινάκης!!


Ανοιχτό ακόμη να πάει Λεωφόρο ο Μαρινάκης

Ασαφές ακόμη το τοπίο για το αν ο Β. Μαρινάκης θα πάει στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ούτε στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ξεκαθάρισε το θέμα.

Λίγο πριν τη σέντρα φαίνεται πως θα μάθουμε αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ακόμη και στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, το πρωί του Σαββάτου, δεν υπήρξε αποσαφήνιση για το συγκεκριμένο θέμα και από πλευράς «ερυθρόλευκων» οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ (Θεοδωρίδης, Καραπαπάς, Παναγόπουλος) άφηναν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα πάει στη Λεωφόρο, όπως δεν είχε πάει ούτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αν, πάντως, ο κ. Μαρινάκης πάει στο γήπεδο, το πιθανότερο είναι να δει τον αγώνα από μπουθ που θα φυλάσσεται κι όχι από τον πάγκο, μιας και υπάρχει η απόφαση απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και (θεωρητικά) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: