Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Δίνει κατευθύνσεις ο Σαββίδης!!


Δίνει κατευθύνσεις ο Σαββίδης

Απανωτές συναντήσεις με Άρνεσεν, Τούντορ και διοικητικούς παράγοντες του ΠΑΟΚ θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ιβάν Σαββίδης. Πως προετοιμάζει την ομάδα ο Κροάτης προπονητής.

Από την Πέμπτη το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει συναντήσει με στενούς του συνεργάτες και ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα έχει επαφές με τον Φρανκ Άρνεσεν για να συζητήσουν για μεταγραφικά ζητήματα, αφού ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει ζητήσει από διάφορους μάνατζερ δύο με τρεις έτοιμους παίκτες για τον Γενάρη.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να μιλήσει και με τον Ιγκόρ Τούντορ για θέματα που αφορούν καθαρά την ομάδα, ώστε να τον ενημερώσει για όλα τα προβλήματα που τυχόν να αντιμετωπίζει.

Από το γραφείο του Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς» θα περάσουν και οι στενοί του συνεργάτες, όπως η Γκοντσάρεβα, ο Αγγελίδης, και θα συζητηθεί το θέμα του Τάσου Κάκου για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι πολλές απουσίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αναγκάζουν τον Τούντορ να παρατάξει με πολλές αλλαγές την ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Τζαβέλλας και οι τραυματίες Βίτορ, Λέοβατς και Χαρίσης, ενώ παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς.

Όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 3-4-3 την ομάδα του. Στα στόπερ θα παίξει ο Τζιόλης μαζί με τον Σκόνδρα και τον Μαλεζά. Στα χαφ θα είναι οι Ροντρίγκες, Κίτσιου, Γκολάσα και Κάτσε. Στην επίθεση θα είναι οι Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Μακ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: