Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Εκτός Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι!!


Εκτός Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι

Ούτε… δωδεκάδα δεν θα συμπληρώσει ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς θα λείπουν οι Πατ Γιανγκ, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι.

Όπως είναι γνωστό, τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό είναι πολλά και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει δώδεκα παίκτες στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι δεν συμμετείχαν σε φουλ πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Πάτρικ Γιανγκ. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις προαναφερθέντες δεν είναι πολύ σοβαρά και έτσι είναι πιθανό να γυμναστούν κανονικά τη Δευτέρα (23/11) ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα.

Συνεπώς, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με έντεκα παίκτες κόντρα στην ομάδα της Αμαλιάδας και αυτοί είναι οι: Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αθηναίου, Ντάνιελ Χάκετ, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Οθέλο Χάντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλης Τολιόπουλος και Βασίλης Μουράτος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: